Hľadám bláznov ako som ja


Je štvrtok 20:12 hod a ja som ešte v kancelárií zavalený prácou. Živím sa obchodom vo finančníctve už od roku 2002. Baví ma to a kľudne sa mi dnes stane, že bude 22:00 a ja budem ešte riešiť zložky, ktoré mám na stole. Tento job je fascinujúci, rozprávate sa s ľuďmi, popíjate kávičku, bavíte sa o životoch a snoch a potom plánujete s klientmi ako tie sny zrealizovať. Hľadáte pre nich riešenia a realizujete ich. Úžas - stratégia WIN-WIN, nádherná práca. Milujem ju!

Človek ma chuť robiť ju od rána do večera. Lenže uvedomujem si, že sa treba venovať aj rodine, deťom, manželke, sebe, svojmu zdraviu, koníčkom, svojmu duchovnému životu a nielen stále pracovať. Preto som teraz odložil všetku svoju prácu a začal som písať tento článok. Neviem prečo, ale mám obrovskú potrebu odovzdať čo viem, moje vedomosti a skúsenosti niekomu ďaľšiemu. Chcem dopriať ďaľším ľuďom naplnený život. Pracovať pretože chcem a nie preto, lebo musím. Dostať sa do tohto stavu je až nepredstaviteľné - naučím Vás tento job? Stanete sa vyhľádavaným odborníkom a budete mať svoj tím obchodníkov. Budete uznávaný/á v okolí.

Túžite po niečom takom? Môžete to mať, záleží len na Vás.

Prečo? Prečo to robím? Pretože určite sú na svete ľudia, ktorí si chcú plniť svoje sny a táto práca Vám umožní splniť si všetky svoje sny. Navyše táto šanca ponúka slobodu, nezávislosť a možnosť sebarealizácie.

Takže ak máte odvahu a vytrvalosť učiť sa nové veci a naozaj chcete začať si plniť svoje sny, kontaktujte ma! 

Dám Vám môj čas, moju energiu, moje vedomosti a moje skúsenosti. Povediem Vás na ceste k Vášmu úspechu.

 

Píšte mi na môj email aby sme si dohodli osobnú alebo online konzultáciu.

Martin Tomčala CFC, finančný sprostredkovateľ a manažér, www.martintomcala.sk martintomcala@martintomcala.sk







Späť na články